Ge bort en personligt utformad heldag

Det är svårt att hitta en riktigt bra bröllopspresent. Vissa par verkar som att de redan har allt, medan andra par önskar sig resor, designprylar eller annat som kanske ligger långt utanför din budget. Hur kan du hitta en bröllopspresent som gör mottagarna genuint glada, utan att riskera att ge bort något de redan har eller att tömma ditt eget sparkonto?

par i sängen

Ett tips är att ge bort ett hemmagjort presentkort på en personligt utformad dag, där brudparet ska få följa ett av dig designat program. Du planerar och organiserar en heldag, som givetvis är gjord med parets intressen och preferenser i åtanke, men där du helt kan styra mängden tid, energi och pengar du lägger ned. En sån här härlig dag kan utformas på tusen olika sätt, bara din fantasi sätter gränserna! Men för att hjälpa dig på traven ska vi ge ett litet exempel att inspireras av.


Dagen inleds med någon form av frukost. Välj mellan allt från att leverera en enkel frukostkorg med nybakta scones och hemgjord marmelad, till att duka upp en lite större frukostbuffé ute i det gröna. Därefter kan en första aktivitet vara till exempel en långpromenad längs en viss runda, där du placerat ut små roliga detaljer och meddelanden. Eller varför inte en tipspromenad? Efter promenaden står ett besök på museum, bio, badhus eller något annat roligt på schemat. Låt lunchen ingå i form av matsäck (återigen trevligt hemgjord) eller ett litet presentkort på något mysigt café.

Eftermiddagen kan du fylla med till exempel en kajaktur för det friluftsälskande paret, eller en shoppingtur för det mer citybaserade. Framåt kvällen bjuds det på middag och här kan du öppna ditt eget hem, och leka kock i köket medan paret serveras en läcker meny ute i matsalen! Låt kvällens måltid vara av det lite lyxigare slaget med tillhörande dryck och efterrätt, så att det avslutande intrycket av dagen blir extra positivt.

När paret går hem kan du skicka med dem en liten goodiebag med något inför kvällen, som en spännande film, ett roligt sällskapsspel eller varför inte en massageolja? Hur du än väljer att presentera din heldagspresent kommer den garanterat att gå till historien som en av de mest personligt uttänkta, och uppskattade, bröllopsgåvorna någonsin!

Leave a Reply