Mordgåta med middag för två

Att ställa till med ett bröllop är ofta en riktigt krävande historia, det är det nog många brudpar som skulle skriva under på. Under flera månaders tid har man planerat, organiserat och styrt upp sin bröllopsdag, med höga förhoppningar om att dagen D ska vara perfekt in i minsta detalj. Det här är naturligtvis en rolig och viktig process, som är lika lustfylld som den är betungande.

Men faktum kvarstår: när de sista gästerna lämnat bröllopsfesten upplever många ett stort behov av återhämtning och lugn. Vissa åker iväg på bröllopsresa, medan andra hellre tar igen sig på hemmaplan. Och vad passar väl bättre än en gemensam uppevelse, som innebär återhämtning av det lite mer aktiva slaget? Det är här din bröllopspresent kommer in i bilden: ett presentkort på en mordgåta med middag för två!


Denna aktivitet pågår under en kväll, och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare. Gruppen får delta i ett klurigt mordmysterium, där man tillsammans ska lista ut vem den skyldige mördaren är. Alla blir tilldelade varsin karaktär samt instruktioner om sin rollfigur. Därefter slår man sig ned till bords och avnjuter en läcker tvårättersmiddag tillsammans.

Nu inleds själva detektivarbetet: genom att samla information från sina motspelare ska var och en försöka närma sig svaret på vem mördaren kan vara. Detta är en riktigt spännande process, som lockar till många skratt! Brudparet får möjlighet att roa sig tillsammans med andra, och se varandra i ett helt nytt sammanhang. Detta blir helt enkelt en riktigt härlig upplevelse och ett minne att blicka tillbaka på under lång tid framöver!

mysterium


Mordgåta med middag går att göra både i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Om just ditt brudpar inte bor på någon av dessa orter kan du lyxa till presenten lite extra, och kombinera den med en hotellnatt i någon av de nämnda städerna. Blir detta lite för saftigt för din egen budget går det bra att gå ihop med någon annan av bröllopsgästerna, och tillsammans ge detta unika presentpaket i bröllopsgåva!

Som vi inledde med att beskriva så återhämtar sig alla på olika sätt, och för många är en upplevelse av det här mer utmanande och stimulerande sättet det perfekta avslutet på en rolig men utmattande tid av bröllopsplanering. De nyblivna makarna kommer att skratta sig in i äktenskapet, och det tack vare dig!

Köp upplevelsen hos Happy-Day för 1.790 kr

Leave a Reply