Ett kärleksspel som ger ett år av romantik

kärleksspel som bröllopspresentNär den mesta av euforin och hysterin kring bröllopet har lagt sig, och vardagen har börjat gå sin gilla gång, börjar den stora utmaningen med att skapa ett äktenskap där tillit och trygghet ska kunna gifta sig med spänning och romans. Många dagar blir det kanske mer betoning på det trygga och stabila än på det lekfulla och oförutsägbara, men det finns ingenting som säger att ett förhållande absolut måste se ut så! Framför allt inte sedan det spännande spelet 52 Weeks of Romance kom in i leken.

Detta spel går ut på att paret varje vecka under ett helt år får dra ett nytt skrapkort ur den lilla medföljande påsen. På varje kort står en romantisk uppgift som, varannan vecka han och varannan vecka hon, ska utföra enbart för sin partner. Detta spel kommer på så vis med enkla medel att föra in ett stadigt inslag av romantiska handlingar, idéer och överraskningar – med andra ord, antidoten till ett äktenskap med en stabilitet som gränsar till tristess.

Spelet 52 Weeks of Romance blir därför en så ultimat bröllopspresent: du ger bort något som kommer att vara ett helt år, och som dessutom bidrar till att stärka och utveckla parets relation. Utöver detta kommer de att skänka en tacksam tanke till dig och din genialiska presentidé varje gång det är dags att ta fram spellådan. En solklar win win-present!

Pris: 179 kr

Var: CoolStuff.se

Leave a Reply